Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@03:12:51 GMT

زالی: تهران همچنان در تب و تاب اپیدمی کرونا

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۰۵۱۴

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر علیرضا زالی در دیدار با معاونان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، خطاب به همکاران خود تصریح کرد: همه شما نمادها و اسوه‌های راستین معلمین دانشگاهی هستید که در عرصه خدمت رسانی به مردم و ایفای مسئولیت پذیری اجتماعی خوش درخشیدید. امروز کارنامه بسیار درخشانی برای استان تهران در سایه اهتمام شما شکل گرفته و شرایط خوبی به همت شما محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه در خصوص میزان ارائه خدمت در استان تهران، افزود: بالاترین آمار، مراجعین، بستری در بخش عادی، بستری در بخش مراقبت ویژه و میزان ارائه خدمات در حوزه بهداشت و درمان متعلق به استان تهران بود که در این زمینه رکورد دست نیافتنی برای بخش بهداشت و درمان استان حاصل شد.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران ضمن تشکر ویژه از اعضای ستاد و تمامی پرسنلی که در خط مقدم درمان و بهداشت فعالیت کردند، ادامه داد: نیروهای مجموعه‌های دانشگاهی در حوزه بهداشت و درمان انصافا حماسه ساز بودند. روسای بیمارستان‌ها نیز بسیار زحمت کشیدند و بدون حمایت ویژه در خط مقدم حضور داشتند.

وی اظهار کرد: مسئولان و کادر بهداشتی هم بسیار خوب عمل کردند و در حوزه بهداشت محیط و غربالگری اقدامات ویژه‌ای انجام دادند که باید مستند سازی شود. اسناد ماندگار این حماسه‌ها در هر دانشگاهی باید محفوظ بماند تا به عنوان نمادی از یک اقدام بزرگ ملی به تصویر کشیده شود.

زالی از نزدیک شدن آمار ابتلا به کووید-۱۹ در تهران به حالت کفه‌ای خبر داد و گفت: البته هنوز تعداد قابل توجهی بیمار در بخش‌های عادی و ویژه بستری هستند. همچنین تعداد مراجعین هم در بخش درمان و هم بهداشت، عدد قابل توجهی در روز را نشان می‌دهد و هنوز در تهران شرایط متفاوت‌تر از استان‌های دیگر است.

به گفته وی، تهران هنوز در تب و تاب اپیدمی است و ممکن است شرایط متفاوتی در روزهای آینده در استان حاکم شود.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا، با اشاره به تصمیمات اخیر ستاد ملی، گفت: قرار بر این شد دانشگاه‌ها به تدریج فعالیت‌های روزمره خود را از سر گیرند و در کنار آن ظرفیت‌های حوزه بهداشت و درمان با مداخلات مدیریتی، آمادگی خود را حفظ کنند.

وی با اشاره به ایجاد وحدت عملکردی بین دانشگاه‌ها به بهانه کرونا، عنوان کرد: ادامه این مسیر شرایط متفاوتی را در فراسوی ما قرار داده که استراتژی‌ها و پروتکل‌های ما را دستخوش تغییر می‌کند.

زالی در پایان تصریح کرد: دانشگاه ها در شرایط بحرانی از منابع درون زا استفاده کردند و این بحران یک تکانه بزرگ اقتصادی بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس بهداشت و درمان حوزه بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۰۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، کارگاه آموزشی مدیریت بحران با موضوع:«آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا» با حضور مدیر و کارکنان جهاد کشاورزی، دهیاران و کارشناسان شرکتهای خدمات مشاوره ای فنی و مهندسی کشاورزی شهرستان میاندوآب و با مشارکت کارشناسان شبکه دامپزشکی و بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

در این دوره آموزشی مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به اهمیت پیشگیری و مقابله با بیماری هاری در راستای جلوگیری از به خطر افتادن سلامت جامعه، هاری را یکی از مهلک‌ترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان دانست.
رضا مقدم با قدردانی از تعامل سازنده و مشارکت دهیاری ها، کارشناسان دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری، بر ضرورت واکسینه کردن سگهای دارای صاحب و نگهبان گله در سطح روستاها تاکید کرد.

گفتنی است در این کارگاه آموزشی علائم بیماری هاری در حیوانات و انسان، نحوه سرایت و انتقال بیماری، راه های پیشگیری و کنترل بیماری، انجام اقدامات لازم و مراقبت‌های بهداشتی از فردی که توسط حیوان هار دچار گاز گرفتگی شده است، تشریح شد.

در ادامه کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب به بیان مطالبی درخصوص علائم بیماری وبا، راه های انتقال، پیشگیری و درمان این بیماری پرداخت.

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک