Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@12:40:44 GMT

مشاهده یک مورد مبتلا به تب کریمه کنگو در منطقه کجور

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۸۲۰۲

مشاهده یک مورد مبتلا به تب کریمه کنگو در منطقه کجور

ایسنا/مازندران مدیر شبکه بهداشت و درمان نوشهر با اشاره به مشاهده یک مورد مبتلا به تب کریمه کنگو در یکی از روستاهای منطقه کجور گفت: با مراجعه به موقع شخص مبتلا و درمان وی، شخص مبتلا درمان شد.

سیدرحیم سیدپور در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه از نیمه دوم اردیبهشت تا اواخر خردادماه زمان بروز تب کریمه کنگو است، اظهار کرد: این بیماری خطرناک از طریق کنه ای به دام می چسبد و وارد بدن حیوان می شود، گوشت آنرا آلوده می کند و پس از طریق مصرف گوشت آلوده وارد بدن انسان می شود و وی را مبتلا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه دامداران باید توجه داشته باشند که خود دام علائمی از بیماری را نشان نمی دهد و کاملا سالم است، افزود: اما وقتی این ویروس از طریق دام آلوده به انسان منتقل شود بیماری ایجاد خواهد کرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نوشهر، تب و خونریزی را از علائم ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو برشمرد و گفت: در صورتی که این بیماری به موقع مهار نشود شخص مبتلا در اثر خونریزی فوت خواهد شد.

سیدپور با اشاره به اینکه دامداران و قصابان و کسانی که دام را ذبح می کنند در معرض بیشتر این بیماری هستند، تاکید کرد: اگر دست یا قسمتی از بدن دچار خراش باشد و یا از طریق مخاط بدن و چشم این ویروس وارد بدن شود، شخص را آلوده می کند.

وی با تاکید بر اینکه هر شخصی که گوشت تازه ذبح شده را تهیه می کند باید 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کند، متذکر شد: امعا و احشا دام نیز باید 48 ساعت در یخچال بماند تا مصرف شود و فریزر کردن گوشت تاثیری در کاهش مدت زمان ندارد و باید زمان آن بگذرد.

این مسئول با اشاره به آموزش‌های لازم از طریق نیروهای شبکه بهداشت به همه دامداران، دهیاران و قصابان در بخش مرکزی و بخش کجور، گفت: به کسانی در نزدیک دام هستند و کنه روی دست یا بدنشان نشست توصیه اکید می شود به هیچ عنوان کنه را با کشتن از خود دور نکنند زیرا ویروس وارد بدنشان می شود، بنابراین توصیه می شود به محض دیدن این مورد به نزدیک ترین مراکز بهداشت و درمان مراجعه کنند تا نیروهای آموزش دیده شبکه بهداشت و دامپزشکی نسبت به جداسازی کنه از بدن اقدام کنند.

سیدپور ادامه داد: طی سه هفته گذشته یک مورد مبتلا به تب کریمه کنگو در یکی از روستاهای بخش کجور مشاهده شد که با مراجعه به موقع و انجام آزمایشات و درمان لازم، شخص بیمار درمان شد.

وی تصریح کرد: با آغاز فصل گرما، بیماری های مختلف از جمله اسهال، استفراغ و تب کریمه کنگو شیوع پیدا می کند بنابراین از مردم می خواهیم حتما نکات بهداشتی را رعایت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تب کریمه کنگو تب کریمه کنگو شبکه بهداشت وارد بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۸۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه

به گزارش تابناک، سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گفت: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان در حین گشت و کنترل در منطقۀ حفاظت‌شدۀ سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

به گفته وی، در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

یوسف پور اظهار داشت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

گفتنی است: منطقه حفاظت‌شدۀ سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و ۶ منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال جاری ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
 

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در روستای سلین کردستان + فیلم
  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه