Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمکی گفت: ما می‌گذاریم عشاق الحسین تب کنند و بیمار شوند و در تاریخ ثبت خواهیم کرد که یاد حسین (ع) و شهدای کربلا را پاس داشتیم و از سلامت عاشقان حسینی صیانت کردیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار با مداحان و نوحه سرایان اباعبدالله الحسین پیرامون برگزاری مراسم عزاداری در ماه محرم با توجه به شیوع کرونا اظهار کرد: بعد از سال‌ها فریاد شیعه در مرثیه حضرت ابا عبدالله الحسین و یاران باوفای آن حضرت، امسال با پدیده‌ای به نام کرونا مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بر همین اساس از عشاق حسین (ع) و کسانی که برای عشاق حسین نغمه‌سرایی می‌کنند، استمداد طلبیدم.

او ادامه داد: در زمینه مدیریت بیماری کرونا افتخاراتی برای جمهوری اسلامی کسب شد گرچه خیز امروز دیگری از بیماری داریم با دست‌های خالی، دل‌های پر از ایمان و از همه مهمتر با همدلی، هم سویی و وفاق ملی که تحت لوای رهبر فرزانه کشور ایجاد شد موفقیت‌هایی داشتیم و مهمترین نکته قابل اتکا و قابل ذکر در این دستاورد ملی همین موضوع است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: عزاداری مراسم اهل بیت موضوع دیرینه‌ای است که مداحان بزرگ عاشق اباعبدالله بیش از بنده آن را می‌دانند، وقتی تاریخ را مرور می‌کنیم می‌بینیم که حضرت زینب نخستین کسی بود کهبه بیان عزای کربلا و مصیب‌های رخ داده پرداخت و و وقتی تاریخ را ورق می‌زنیم، سفر تاریخی جابر بن عبدالله انصاری به کربلا یادمان می‌آید.

نمکی گفت: شیعه سه هدف را برای یاد امام حسین علیه اسلام و شهدای کربلا دنبال کرده است، نخست اینکه مظلومیت امام حسین و شهدای کربلا را زنده نگه دارد چرا که آن‌ها را از اصل و نسب خود دور کردند، شیعه در پای منبر داد بزند و به اخلاص و پاکی اهل بیت شهادت بدهد، دوم اینکه بر سر دشمنان اهل بیت فریاد بزند و بر دشمنان لعنت بفرستد و سوم اینکه بگوید راه امام حسین را ادامه خواهد داد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: ما امسال با پدیده کرونا رو به رو هستیم و امسال من از مداحان عشاق الحسین استمداد طلبیدم تا امسال محرمی برگزار کنیم تا بگوییم که نام و یاد امام حسین را از همه مناره‌ها فریاد خواهیم زد، ما کربلا و مظلومیت یاران و اصحاب حسین را فراموش نخواهیم کرد و نمی‌گذاریم عشاق الحسین تب کنند و بیمار شوند و پایبند هستیم تا شیعه امام حسین به خاطر شرکت در مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان تب نکند.

نمکی اظهار کرد: همچنین به دنیا بگوییم، ما الگویی به دنیا ارائه می‌کنیم و شیعیان کشور‌های دیگر ببینند که ایران اسلامی از خود چه نوبغی بر جای گذاشت و چه زیبا نام امام حسین را زنده نگه داشت چرا که شاید ۱۵۰ تا ۲۰۰ سال طول بکشد که دنیا گرفتار اپیدمی شود و ما در تاریخ ثبت کنیم که یاد امام حسین و شهدای کربلا را پاس داشتیم و از عشاق اباعبدالله صیانت کردیم و به جهان الگویی ماندگار و نمونه ارائه کردیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: من کودک سه ساله‌ای بودم که در پشت بام در دمای ۵۰ درجه کاشان می‌خوابیدیم و مادرمان به ما آب می‌داد و به ما می‌گفت که بگوییم فدای لب تشنه ات یا ابا عبدلله و این موضوع با سلول‌های و سرشتم آمیخته است به گونه‌ای که جرعه آب بدون گفتن فدای لب تشنه ات یا ابا عبدلله تا به امروز ننوشیدم، یاد اباعبدالله الحسین با سرشت همه ما آمیخته است، من ما به عنوان سربازان خاک‌ای شیعه و شما به عنوان کسایی که هدایت شیعه را به عهده دارید دعوت کردم تا راهکار‌هایی بیندیشیم تا مراسمی برگزار کنیم که یاد اباعبدالله زنده باشد و سلامت شیعیان به خطر نیفتد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیر بهداشت نمکی ویروس کرونا کرونا ویروس درمان و آموزش پزشکی شهدای کربلا وزیر بهداشت عشاق الحسین امام حسین اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۰۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، متن یادداشت به شرح زیر است:  

مکتب تشیع و اهل سنت، این دو مذهب اصلی دین اسلام در موارد زیر توافق دارند: 1- اصول ایمانی مشترک:
توحید: هر دو شیعه و اهل سنت به توحید و یگانگی خدا ایمان دارند.
نبوت: هر دو گروه ایمان به پیامبران الهی دارند و پیروی از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) را مورد تأیید قرار می‌دهند
معاد: هر دو شیعه و اهل سنت به معاد و روز قیامت ایمان دارند.

2- عبادات مشترک:
قرآن و سنت پیامبر: هر دو گروه از قرآن و سنت پیامبر اسلام به عنوان منابع اصلی دینی استفاده می‌کنند.
نماز، روزه و حج: هر دو شیعه و اهل سنت این عبادات را انجام می‌دهند، با اختلافات کوچکی در جزئیات. 3- محبت به اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه و آله):
هر دو شیعه و اهل سنت از محبت به اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه و آله) و احترام به آنان اطلاع دارند. اهل بیت پیامبر شامل حضرت علی (علیه‌السلام)، حضرت فاطمه (سلام‌الله‌علیها)، امام حسن (علیه‌السلام)، امام حسین (علیه‌السلام) و سایر افراد خاندان پیامبر (صلی الله علیه و آله) می‌شوند.

4- معرفت با امامان اهل بیت:
شیعه به معرفت با امامان اهل بیت اهمیت زیادی می‌دهند. آن‌ها معتقدند که امامان اهل بیت، رهنمودگران و معصومان هستند و دستورات آن‌ها برای مسلمانان بسیار حائز اهمیت است.

5- مراسم و عبادات خاص:
شیعه و اهل سنت در مراسم خود، مانند عید قربان، از عبادات مشترکی استفاده می‌کنند که در هر دو مذهب تفاوت های جزئی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجلاس پیرغلامان به دنبال تکریم جایگاه ذاکران امام حسین است
  • اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره کتاب مهم شیعه
  • جشن بزرگ «دختران ایران» در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود
  • هلال احمر دیگر انبار خالی ندارد/ اگر اجازه دهند نمی‌گذاریم بیمار بدون دارو برگردد
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • اسفندیار: پائز انگیزه زیادی دارد/ تمام توانمان را برای صعود به المپیک می‌گذاریم
  • اسفندیار: پائز انگیزه زیادی دارد/ تمام توان خود را می‌گذاریم
  • حضور مداحان قزوینی در همایش ملی «الی الحبیب»