Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@12:27:27 GMT

افزایش ۴۰ درصدی تب مالت در شهرستان سرایان

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۳۰۴۸۵

افزایش ۴۰ درصدی تب مالت در شهرستان سرایان

بهرامی نژاد رئیس شبکه بهداشت و درمان سرایان گفت: میزان ابتلا به بیماری تب مالت در سال ۱۴۰۰، ۶۱ مورد بوده است که نسبت به سال قبل از آن با ۴۳ مورد ابتلا، ۴۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

او گفت: موارد ابتلا به تب مالت از کل سطح شهرستان گزارش شده است که بیشتر مربوط به روستای بغداده و شهر سرایان است.

بهرامی نژاد گفت: بیماری تب مالت که به بیماری هزار چهره معروف است، یکی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که بر اثر ورود باکتری بروسلا از دام‌های آلوده به انسان ایجاد می‌شود که در گوسفند و گاو شیوع زیادی دارد و باعث تلف شدن و سقط جنین در دام‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

ابتلای ۱۰۵ دام به تب مالت در خراسان جنوبی

رئیس شبکه بهداشت و درمان سرایان گفت: خوردن شیر غیرپاستوریزه دام آلوده و لبنیاتی که از شیر خام به دست می‌آیند مثل خامه، پنیر و بستنی باعث بیماری تب مالت می‌شود و از دیگر راه های آلودگی، تماس مستقیم با خون و احشای دام‌های آلوده است و در مشاغلی که ارتباط مستقیم با دام دارند، دیده می‌شود اما خوردن گوشت پخته دام آلوده از راه‌های آلودگی این بیماری نیست.

او به علائم بیماری تب مالت اشاره کرد و گفت: بیشتر مراجعه کنندگان به علت عدم آگاهی نمی‌دانند که مبتلا به این بیماری هستند و اکثر آن‌ها به علت درد‌های شدید مراجعه می‌کنند.

بهرامی نژاد گفت: علامت اصلی این بیماری تب است که عموما در عصر و شب به اوج می‌رسد و بیمار دچار تعریق فراوان می‌شود. 

رئیس شبکه بهداشت و درمان سرایان به درمان این بیماری اشاره کرد و گفت: درمان بیماری تب مالت با دارو‌های آنتی بیوتیک موجود به خوبی انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تب مالت بهداشت و درمان بیماری تب مالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، منوچهر شیخی گفت: در این اردوی جهاد دامپزشکی ۲ گروه دامپزشکی به مدت ۲ شبانه روز در منطقه انارکی شهرستان اندیمشک مستقر شدند.

وی افزود: در این رابطه بیش از ۳۵ هزار خدمت رایگان دامپزشکی شامل؛ واکسیناسیون، سم پاشی، ویزیت، درمان، توزیع مکمل خوراکی دام و برگزاری دوره‌های آموزشی ترویجی انجام شد.

شیخی ادامه داد: ۲۶ هزار راس دام سبک عشایری و روستایی زیر پوشش واکسیناسیون آبله، طاعون نشخوارکنندگان کوچک و بروسلوز قرار گرفتند که از این تعداد دام بیش از ۹ هزار راس دام سبک زیر پوشش ویزیت و درمان ضد انگلی رایگان گروه‌های دامپزشکی قرار گرفتند.

رئیس اداره دامپزشکی اندیمشک با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی ترویجی برای دامداران و عشایر منطقه انارکی، اضافه کرد: در این کلاس‌های آموزشی ۴۶ نفر از جمعیت ضمن آشنایی با بیماری‌های واگیر دار دامی و مشترک میان انسان و حیوان با اصول امنیت زیستی و راهکار‌های پیشگیری از بروز بیماری در جمعیت دامی نیز آموزش داده شدند.

وی با اشاره به اهمیت پیشگیری از وقوع و بروز بیماری‌های انگلی در جمعیت دامی و انسانی در منطقه انارکی شهرستان، می‌گوید: سم پاشی بیش از ۱۲ هزار راس دام سبک و بیش از ۴۰ هزار متر مربع جایگاه نگهداری دام توسط گروه‌های دامپزشکی انجام شد.

دیگر خبرها

  • سیلاب‌ و بیماری‌هایی که تهدیدکننده‌ هستند/ هشدارهای بهداشتی در زمان وقوع سیل
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • رشد ۵ درصدی موالید در شهرستان گناباد
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند