Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصمت حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیماری تب مالت از جمله بیماری‌های مشترک انسان و حیوان است که عامل آن باکتری به نام بروسلا است.

وی افزود: این بیماری از طریق تماس با خون و ترشحات حیوان آلوده، مصرف لبنیات آلوده و تنفس ذرات آلوده تنفسی در آغل و محل نگهداری حیوانات به انسان منتقل می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه در خصوص بیماری تب مالت در این شهرستان عنوان داشت: در سال گذشته مواردی از بیماری در یکی از روستاهای شهرستان دیده شد و بلافاصله هماهنگی جهت بررسی و کنترل بیماری با سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت، ناظر بهداشتی و بهورز آن روستا انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این راستا کارشناس مبارزه با بیماری‌های واگیر شهرستان با حضور درب منزل دامداران اقدام به آموزش آن‌ها کرد و نحوه کنترل بیماری تب مالت را به آن‌ها توضیح داد.

حیدری تصریح کرد: برای پیشگیری از روند رو به رشد بیماری در سال ۱۴۰۱ نشستی با حضور بخشدار ریگ، رئیس و کارشناس برنامه تب مالت اداره دامپزشکی شهرستان، مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان، دهیار و شورای روستا برگزار شد و تدابیری برای کنترل بیماری تب مالت اتخاذ شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه عنوان داشت: کارشناسان مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی آموزش‌های لازم را در خصوص این بیماری به مردم روستا ارائه می‌دهند.

وی اظهار داشت: بر اساس لیست اعلامی شورا و دهیار همه دام‌های مشمول واکسیناسیون توسط دامپزشکی شهرستان گناوه واکسینه می‌شوند.

وی گفت: در صورت عدم کنترل بیماری، تست غربالگری تشخیصی دام‌ها انجام می‌گیرد و دام‌های مبتلا معدوم می‌شوند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه توصیه کرد: شهروندان از خرید محصولات دامی غیرپاستوریزه پرهیز کنند و محصولات لبنی خود را از فروشگاه‌های معتبر که محصولاتی با تأییدیه وزارت بهداشت دارند تهیه کنند.

کد خبر 5507607

منبع: مهر

کلیدواژه: گناوه شبکه بهداشت و درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دامپزشکی بوشهر سالروز ارتحال امام خمینی کرمانشاه قیام 15 خرداد ساختمان متروپل امام خمینی ره خطبه های نماز جمعه آمار کرونا اجتماع سلام فرمانده دهه کرامت مراسم ارتحال امام خمینی ره تبریز نماهنگ سلام فرمانده شبکه بهداشت و درمان بیماری تب مالت شهرستان گناوه کنترل بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۶۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به پوشش بیمه‌ای هزینه‌های دندانپزشکی، گفت: در هیچ کجای دنیا، دولت بیماری‌هایی که زندگی مردم را به خطر نمی‌اندازد را پوشش نمی‌دهد و ابتدا به سراغ بیماری‌های خاص می‌رود در حالی که ما هنوز در پوشش بیماری‌های خاص مانده ایم.

به گزارش شفقنا، مسعود پزشکیان در خصوص وضعیت هزینه‌های دندانپزشکی، اظهار داشت: قدم اول برای مردم درحوزه دندانپزشکی، پیشگیری است و اگر پیشگیری نشود، هزینه‌های سنگین را برای مردم و جامعه تحمیل می‌کند؛ بنابراین اگر بتوانیم در قدم اول مسایل پیشگیری و آموزش را در جامعه به همه کسانی که در خطر مشکلات دندانی هستند ارائه دهیم، می‌تواند مشکل ما را حل کند.

وی ادامه داد: دولت باید وضعیت بیمه‌ای را اصلاح کند چراکه نه تنها برای درمان‌هایی مثل دندانپزشکی، بلکه در درمان بیماری‌های خاص و سرطانی هم مانده است. در هیچ کجای دنیا، دولت بیماری‌هایی که زندگی مردم را به خطر نمی‌اندازد را پوشش نمی‌دهد و ابتدا به سراغ بیماری‌های خاص می‌رود در حالی که ما هنوز در پوشش بیماری‌های خاص مانده ایم.

آقای پزشکیان نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پوشش بیمه‌ای بیماران سرطانی گفت: دولت قرار بود ۱۰ درصد خالص هدفمندی را برای بیماران صعب العلاج هزینه کند اما این کار را هم نکردند؛ درحالی که قانون و منبع برای این مساله وجود دارد اما دولت اجرا نمی‌کند.

وی در خصوص تامین داروهای بیماران سرطانی اظهار داشت: مشکل تولید ما، نبود منابع برای تامین نیاز است؛ شرکت‌های دارویی، دارو تولید می‌کنند اما دولت پول آن‌ها را نمی‌دهد؛ لذا برای تولید با مشکل مواجه هستند؛ دولت به مجموعه شرکت‌های دارویی، نزدیک به ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد که رقم کمی نیست. ما جلساتی در این خصوص داشتیم و گزارشی هم در صحن در مورد کمبود و گرانی دارو ارائه شد اما نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دارویی کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کردند که نباید این مخالفت صورت می‌گرفت.

دیگر خبرها

  • داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم
  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد